Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kiša metaka KUKU$ večeras u klubu Quasimodo, osvojite ulaznice!

Kiša metaka KUKU$ večeras u klubu Quasimodo, osvojite ulaznice!

Koncert počinje u 22 sata, a cijena karte na ulazu je 45 kuna

Kiša metaka i KUKU$ nastupaju večeras od 22 sata u klubu Quasimodo.

Kiša metaka je gangsta rap grupa iz Splita, čiji članovi već deset godina rade zajedno u raznim formacijama – solo ili na albumima Dječaka – a kao samostalan entitet predstavili su se publici debitatnskim nezavisnim albumom 2013. godine, nakon čega kreću na koncertna putovanja po Hrvatskoj i susjedstvu. Bend je nastao kao ideja Papija Batine, a danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko V, Oreb, VRH i Batman3000. Prvi album gotovo je preko noći postao hit i Kiši metaka donio brojne rasprodane koncerte po regiji, a na jesen 2014. vratili su se sa drugim, također nezavisnim albumom, opet bez naslova, ali prepunog kriminalnih i crnohumornih tema. Na albumu gostuju Prti BeeGee braća, kralj Šamso 69 iz Brkova, te najveći seljak ikad, Tuta Kamon a.k.a. MC Jere Labura. Nakon dva foldera, izbacili su još razne solo projekte i suradnje sa ekipom kao što su Žuvi, High5, Kuku$ i Surreal.


KUKU$ je dobro poznato ime zagrebačke urbane scene, a u Splitu će. među ostalim, predstaviti singl s novog, trećeg albuma...

Upad je 45 kuna, a tri čitatelja Dalmatinskog portala osvojit će po jednu kartu. Treba samo na info@dalmatinskiportal.hr u mailu naslova 'Kiša metaka' poslati svoje podatke (ime, prezime, mobitel). Dobitnici će biti obaviješteni mobitelom do 17 sati.

Vaša reakcija na temu