Predstava 'Kod Tita u raju' napokon u Splitu

Predstava 'Kod Tita u raju' napokon u Splitu

U sklopu regionalne turneje trio će nastupiti u Lori 25. studenog

Predstava 'Kod Tita u raju' jedna je od gledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina na prostoru bivše Jugoslavije. Glavni protagonisti Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman i Pajo) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj…

Zbog velikog zanimanja publike ovaj trio kreće na regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u čak sedam gradova širom BiH, Hrvatske i Slovenije, a u splitskoj Lori će igrati u subotu, 25. studenog, u 20 sati.

U predstavi Josip Broz Tito kreći svoj raj zbog Jovanke, ali ne zna to raditi pa preko Googlea, Twittera, Facebooka i ostalih društvenih mreža traži radnike. Jave mu se nitko drugi nego - Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavajući da uvjere Tita da su oni soboslikari. Kroz britku satiru, ovaj komad publiku zna nasmijati do suza.

- Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smijehom - rekao je glumac Andrija Kovač.


UIaznice po cijeni od 80 kuna prodavat će se svakim radnim danom na blagajni Lore, u sustavu Croatia Ticketsa i sat vremena prije početka predstave na blagajni Doma HV-a. Prodaja ulaznica na blagajni u Lori počinje 20. studenog.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare