Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Krešo i Žuvi imaju novu pjesmu: 'El Comandante' je inspirirana serijom 'Narcos' i aktualnim zbivanjima u hrvatskom nogometu

Krešo i Žuvi imaju novu pjesmu: 'El Comandante' je inspirirana serijom 'Narcos' i aktualnim zbivanjima u hrvatskom nogometu

Dvojac će održati koncert u klubu Quasimodo 29. listopada

Pred skorašnji koncert u klubu Quasimodo, koji će se održati 29. listopada, Krešo i Žuvi izbacili su dvije nove pjesme - 'El Comandante' i 'Guram'. 

'El Comandante' je ulična balada o mladim splitskim poduzetnicima popraćena video sadržajem iz života Pabla Escobara i nekih drugih zanimljivih ličnosti.

- 'El Comandante' je inspirirana serijom 'Narcos' i aktualnim zbivanjima u hrvatskom nogometu. Ambijent pjesme i videa je južnoameričkog stila - poručuju Krešo i Žuvi, a osim njih pjesmu repa i Stipe Srdela. 

Sva trojica potpisuju tekst El Comandantea, a glazbu Krešo Bengalka.

'Guram' je, pak, solo pjesma Kreše Bengalke, koji se još jedanput dotiče teme dilera...


Vaša reakcija na temu