Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA LINIJA: Brzi brod Naranča spaja Split s Milnom i Hvarom

NOVA LINIJA: Brzi brod Naranča spaja Split s Milnom i Hvarom

Krilo shipping company već održava liniju Milna - Rogač - Split tijekom cijele godine

Brodski prijevoznik Krilo shipping company s brzim brodom Naranča od 4. srpnja uspostavlja novu liniju između Splita i Hvara, uz stajanje u luci Milna na Braču te direktnu liniju Split - Milna. 

Ovaj prijevoznik već održava liniju Milna (Brač) - Rogač (Šolta) - Split tijekom cijele godine, ali početkom turističke sezone ostvarili su se svi preduvjeti za širenje ponude prijevoza. Tako svaki dan od 4. srpnja brzi brod Naranča, kapaciteta 250 osoba i brzine 22čv, kreće iz Splita u 9 i 16.30 sati, a iz Hvara u 10.40 te 17.50. Ovakav raspored vožnje idealan je i za jednodnevni izlet na Hvar ili u Milnu. 

Dodatna direktna linija Split - Milna vozi svaki dan osim nedjelje s polaskom iz Milne u 15.45 te iz Splita nedjeljom u 20.30. Vožnja Split - Milna traje pola sata, a Split-Hvar sat vremena.

Uz povoljne cijene karata ove linije će olakšati prijevoz između Splita i otoka Brača i Hvara. Karte se mogu kupiti na web stranici ksc-naranca.hr, u mjenjačnici u Turističkoj palači (s južne strane, pored Terminala F) ili na prodajnim mjestima Jadrolinije.

Vaša reakcija na temu