Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
La Playa se oprašta od ljeta 'Goodbye Summer' partyjima

La Playa se oprašta od ljeta 'Goodbye Summer' partyjima

DJ Glishoni najavljuje spektakl prepun uhodanih, a i novih hitova koji će osvojiti publiku

Na ljetnoj terasi beach bara i kluba La Playa na plaži Bačvice večeras i sutra očekuju vas vrhunske zabave. Posljednji vikend ovog ljeta, ali ne i posljednji u La Playi ove sezone, donosi neponovljive partyje. U večerima koje su ispred nas očekuju nas 'Goodbye Summer' partyji s resident DJ-em koji je obilježio ovo ljeto. 

DJ Glishoni najavljuje spektakl prepun uhodanih, a i novih hitova koji će osvojiti La Playinu publiku. Klub idealan za večernja opuštanja i provod iznenadit će vas širokom listom koktela, akcijskim cijenama žestokih pića i ljubaznom uslugom educiranog osoblja. 

Mjesto možete rezervirati pozivom na broj 091/2125-556. Dodatne informacije o programu i novim partijima možete saznati na Facebook i Instagram stranicama kluba.

Vaša reakcija na temu