Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Lutkarski mjuzikl u Gornjoj Podstrani

Lutkarski mjuzikl u Gornjoj Podstrani

Predstava 'Dobro se dobrim vraća' održat će se u nedjelju

Dječja predstava 'Dobro se dobrim vraća' održat će se u nedjelju, 26. lipnja, u 20 sati u Gornjoj Podstrani u izvedbi Produkcije Z.

Radi se o lutkarskom mjuziklu o dobrim djelima koje od malena trebamo činiti jedni drugima, jer se svako dobro djelo dobrim djelom vraća.

Priča se događa u Jadranskom moru među ribicama, što mjuziklu daje dodatnu atraktivnost, ali se mogla dogoditi bilo gdje i bilo kome. Naime, kada se hobotnica, stari neprijatelj malih ribica, nađe u životnoj opasnosti, one joj svejedno priskaču u pomoć.

U tom trenutku među njih dolazi bakalar, riba koju nitko nije poznavao i prema kojoj svi u početku iskazuju nepovjerenje, samo zato što je drukčija od njih. No, čim zaprijeti nova opasnost, pokaže se da se u muci poznaju junaci. Oni što su u početku izgledali drugačiji od nas postanu pravi iskreni prijatelji...

Vaša reakcija na temu