Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NB Studio Madness Weekend donosi nove lude zabave u La Playa Beach Bar & Club

Madness Weekend donosi nove lude zabave u La Playa Beach Bar & Club

Vlasnici kluba vas pozivaju da im se pridružite u ovom vikendu i provjerite čime je klub u tako malo vremena uspio osvojiti svoju publiku

Stigao je petak, a s njim i novi partyji na plaži Bačvice. Ljetne zabave ni ovog vikenda neće zaobići sve željne izvrsnog večernjeg provoda.

La Playa Beach Bar & Club od danas kreće sa svojim 'Madness Weekend' programom u kojem će ugostiti svoj uhodani DJ dvojac. Večeras je za atmosferu na Bačvicama zadužen DJ Glishoni koji će od ponoć publiku zagrijavati svojim hitovima, a u subotu nas očekuje novI party uz DJ Robexa.

Vlasnici kluba vas pozivaju da im se pridružite u ovom vikendu i provjerite čime je klub u tako malo vremena uspio osvojiti svoju publiku. Zabave se nastavljaju i ostalim danima, a detaljan program možete provjeriti na njihovim Instagram i Facebook stranicama.

- Ukoliko želite rezervirati svoje mjesto, rezervacije se vrše pozivom na broj +385 (0)91 2125 556 - dodali su.


Vaša reakcija na temu