Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte što je sve zbog ljubavi spreman učiniti Marko Škugor

Pogledajte što je sve zbog ljubavi spreman učiniti Marko Škugor

Spot za pjesmu 'Zaljubljen' snimljen je u Zadru

Šibenski tenor Marko Škugor predstavio je svoj novi singl 'Zaljubljen' i spot u kojem pada s bicikla, pa vozi romobil i na kraju ostaje bez novčanika, sve to kako bi došao na sastanak sa svojom djevojkom.

- Spot smo snimali u Zadru, a redateljski ga potpisuje Igor Goić. Na snimanju je bilo stvarno zabavno. Cijela snimka je u jednom kadru, a pošto smo ponavljali tri puta, za zadnji snimak mi se raspao romobil pa sam improvizirao i krenuo trčati. Zanimljivo je koliko smo uporni i ne odustajemo kada je u pitanju ljubav, napravio bih sve baš kao i u spotu kako bih došao do svoje bolje polovice. Nije bilo teško glumiti ljubavne scene kada je u njima moja supruga Ivana - ispričao nam je pjevač pa otkrio tko je radio na njegovoj novoj pjesmi.

- Napravio je hitmaker Vinko Barčot, koji je napisao moj duet s Oliverom 'Samo s tobom sam upoznao ljubav', aranžman potpisuje Remi Kazinoti, a produkciju, miks i mastering Tomislav Mrduljaš. Pjesma je drugačija od mojih prijašnjih, brža je, veselija i posvećena svim zaljubljenim ljudima.

Škugor nam je kazao kako je u pripremama za svoj prvi samostalni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 4. ožujka, ususret Danu žena.

Na pozornici će mu se kao gosti pridružiti i ostali članovi Četiri tenora.

Vaša reakcija na temu