Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MAYA BEROVIĆ: Obožavam Split i šetnju Rivom, a u Spaladiumu ću prvi put izvesti neke pjesme

MAYA BEROVIĆ: Obožavam Split i šetnju Rivom, a u Spaladiumu ću prvi put izvesti neke pjesme

Interes za ulaznicama je velik

Jedna od glavnih tema ovih dana u Hrvatskoj je koncert Maye Berović, koji je zakazan u Spaladium Areni, 30. ožujka. Veliki interes za ulaznicama vlada po cijeloj Dalmaciji, jer produkcijski show koji pripremaju Split do sada nije vidio!  Jedna od najboljih koncertnih turneja u regiji, 'Pravo vrijeme' dolazi u Split.  Velika produkcija s brojnim iznenađenjima očekuje vas u Spaladium areni, a Maya Berović ne skriva oduševljenje dolaskom u grad glazbe: 

- Bila sam kao dijete dosta puta u Splitu i obožavam ga.  Razveselilo me  kada su mi rekli da ću u mom omiljenom gradu iz djetinjstva imati koncert. Svakako ću prije koncerta boraviti nekoliko dana, a vjerojatno ću ostati još koji dan poslije koncerta. Sigurna sam da su organizatori isplanirali i druženje s mojim najvjernijim fanovima, a neću propustiti šetnju Rivom – kazala je Maya Berović.

Otkrila je i što priprema u Spaladiumu i kakav će biti glazbeni repertoar.

- Očekujte bogat repertoar, neke pjesme ću izvesti prvi put pred publikom, Ustvari, ostavimo da to bude iznenađenje - dodala je.

Ulaznice se mogu kupiti na svim pretprodajnim mjestima Adriaticketa i online na stranici www.adriaticket.com 


Vaša reakcija na temu