Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ME-HIGH-LOW U CENTRALU: Regionalni kralj mashupa ponovno je u Splitu!

ME-HIGH-LOW U CENTRALU: Regionalni kralj mashupa ponovno je u Splitu!

Ima dva desetljeća staža na sceni, a gotovo šest godina se kalio u - Kini

Pravog imena Mihajlo Lalić, čovjek iza vrhunskog eventa naziva 'Mashup or Shutup!' ovog će petka ponovno nastupiti u ponajboljem splitskom klubu. Publika Centrala imala je već nekoliko prigoda upoznati ga,  a razlog zašto su njegovi nastupi toliko interesantni krije se u načinu na koji Me-High-Low spaja spojivo s nespojivim. Različiti žanrovi, različiti izvođači pa čak i različiti jezici tvore vrhunsku glazbenu čaroliju kakvu domaća publika rijetko kada može čuti. 


Me-High-Low DJ je s gotovo 20 godina staža na sceni i s bogatim globalnim iskustvom ponajviše kaljenim u dalekoj Kini u kojoj je proveo gotovo šest godina svog profesionalnog života. Upravo tamo upoznao se s raznim svjetskim DJ-ima te oblikovao svoj jedinstveni stil. Dalmatinski portal u suradnji s klubom nagrađuje svoje čitatelje s 2*2 ulaznice za ovaj event, a nagradnu igru objavit ćemo na dan eventa. 


Kao i uvijek vrata kluba otvaraju se pola sata iza ponoći, a VIP rezervacije mogu se dobiti putem službenog broja telefona +385 (0)91 3323 234. 

Vaša reakcija na temu