Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Menadžment Marka Perkovića Thompsona: Predsjednik Franjo Tuđman nikad nije bio protiv pjesme 'Bojna Čavoglave'

Menadžment Marka Perkovića Thompsona: Predsjednik Franjo Tuđman nikad nije bio protiv pjesme 'Bojna Čavoglave'

Miroslav Lilić je izazvao brojne reakcije svojom tvrdnjom

Menadžment Marka Perkovića Thompsona reagirao je na izjavu Miroslava Lilića, koji je za Večernji list rekao da je Franjo Tuđman bio žestoko protiv pjesme 'Bojna Čavoglave' jer počinje sa 'Za dom spremni'. Prvi hrvatski predsjednik, rekao je Lilić, bio je veliki protivnik tog pozdrava i nije ga želio vezati uz Domovinski rat. 

- Miroslav Lilić laže! Predsjednik Franjo Tuđman nikad nije bio protiv Thompsonove pjesme 'Bojna Čavoglave'. Upravo suprotno, iz pouzdanih izvora znamo da je Franjo Tuđman koji je i sam volio tu pjesmu, u to vrijeme tražio da se ona što više izvodi. O motivu Miroslava Lilića za iznošenja te laži možemo samo pretpostavljati - poručio je Thompsonov menadžment.


Vaša reakcija na temu