Mia Dimšić: Gripe su moj najveći zalogaj u karijeri, velika mi je privilegija što ću tu nastupati

Mia Dimšić: Gripe su moj najveći zalogaj u karijeri, velika mi je privilegija što ću tu nastupati

Svi učenici Splitsko-dalmatinske županije imaju priliku po povoljnijoj cijeni od 50 kuna kupiti karte u Bakri

Mia Dimšić će 20. listopada 2018. godine održati svoj prvi samostalni koncert u Splitu, u dvorani ŠC Gripe. Organizator koncerta je udruga Picaferaj, a danas je u Bakra Steak & Pizza Baru održana konferencija za medije.

- Hvala svima iz udruge, a posebno Ivanu Bubalu što ste se organizirali i pomažete u realizaciji mog prvog splitskog koncerta. Mislim da je dvorana Gripe moj najveći 'zalogaj' u dosadašnjoj karijeri, velika mi je privilegija što ću tamo nastupati. Pozivam sve zainteresirane koji vole ono što moj bend i ja radimo, ali i one koji bi po prvi put to željeli čuti, neka nam se pridruže na koncertu. Prvi koncert se uvijek pamti i on je poseban, zapamtit ću svako lice u publici do kraja života, ali nadam se da neće biti zadnji u Splitu - pozvala je Slavonka na svoj koncert pa otkrila što je posebno veže za grad podno Marjana.

- Split jako volim, osjećam se u njemu kao kod kuće. Tu se dogodilo toliko važnih trenutaka u mojoj karijeri. Od Splitskog festivala prije dvije godine gdje sam predstavila svoju pjesmu 'Život nije siv', a koja je kasnije postala najveći hit i po kojoj se zove moj prvi album. Iduće godine sam se vratila s pjesmom 'Sunce, oblak, vjetar' koja je osvojila nagrade stručnog žirija, a kući sam se vratila punih ruku, ali i srca. Osim toga, u Splitu sam osvojila i svoja prva dva Porina, a ove godine čak njih šest. Kako nakon ovih divnih trenutaka ovaj grad ne bi bio jedan od onih gdje želim imati svoj koncert. Sentimentalno sam vezana i čast mi je tu nastupiti svaki put.

S njom se složio i njezin manager Damir Bačić, koji je kazao kako je za njihov tim Split kao drugi dom.

- Uvijek kažemo da smo iz Slavonije, ali i iz Splita. Uz sve zahvale, dodao bih i onu Tomislavu Mrduljašu koji nam je dao priliku pojaviti se na Splitskom festivalu na kojem je sasvim neobično da nastupi i pobjedi jedan slavonski izvođač.

Prodaja ulaznica kreće od sutra na Croatia tickets online sustavu, a od 1. listopada u Bakra Steak & Pizza Baru od 12 do 22 sata.

- Svi znamo da je prvi koncert u Splitu jedna velika stepenica u karijeri mladog izvođača i hvala Miji što nam je dala povjerenje da baš mi budemo organizatori istog. Nadamo se da ćemo ispuniti sva njezina očekivanja. Hvala i Bakri koji su imali sluha prepoznati važnost ovog projekta. Naime, svi učenici Splitsko-dalmatinske županije imaju priliku po povoljnijoj cijeni od 50 kuna kupiti karte upravo ovdje u Bakre - otkrila je Anet Rožić iz udruge Picaferaj, a onda za kraj riječ prepustila domaćinu.

- Čast nam je što možemo pomoći jedan ovakav projekt, a u budućnosti nam je cilj otvoriti vrata svim sličnim projektima - najavio je Tonči Božin.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare