Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press MUKOM ZARAĐEN NOVAC Psihologinja iz showa 'Tko to tamo pjeva?' odnijela 5000 eura

MUKOM ZARAĐEN NOVAC Psihologinja iz showa 'Tko to tamo pjeva?' odnijela 5000 eura

Sreća joj se naklonila na samom kraju

Natjecateljica iz Zagreba, Lana Gjurić, psihologinja i psihoterapeutkinja koja radi i kao DJ, u showu 'Tko to tamo pjeva?' osvojila je maksimalnih 5.000 eura. No, na tom putu nije joj sve išlo glatko. Sreća joj se naklonila na samom kraju kada joj je preostao posljednji tajni glas – gitarist, a ona je odlučila riskirati. Gitarist je u finalnom duetu zapjevao s Alkom Vuicom i pustio svoj dobar glas, pa je tako Lana postala bogatija za 5.000 eura.

U prvom izazovu 'Playback' predstavili su se klaun, nutricionistica i gitarist. 'Počeli smo opasno, ima ovdje svega. Klaun je dosta uvjerljiv, na prvu, iako je teško razaznati jer je puno šminke, ali dosta uvjerljiv. Nutricionistica, mislim da ne zna pjevati, osim ako nas ne valja sve. Gitarist je prilično uvjerljiv!', komentirao je Luka Nižetić, a gošća panelistica Maja Šuput se nadovezala: 'Ja mislim da nas nutricionistica danas valja, jer nema šanse da bi to netko ovako bezvoljno izveo, a išla je kontra samo da bi nas zavarala. Gitarist mi ne izgleda onako kako zvuči.' Lana je eliminirala nutricionisticu, a u razotkrivanju se pokazala kao dobar glas, pa tako natjecateljica nije osvojila novac.

U drugoj rundi predstavili su se plesačica na šipci, maratonac i odgajateljica.

'Sigurna sam za plesačicu na šipci da sigurno ne pjeva, jer ovako lijepa cura da pjeva dobro, već bi se znalo za nju!', uvjerena je bila Alka, a Gianna Apostolski je dodala: 'Ja isto mislim za plesačicu da nije bila autentična, nema mi tu energiju. Maratonac mi je sumnjiv'. Lana je u ovoj rundi odlučila eliminirati plesačicu na šipci, a na iznenađenje panelista, plesačica se pokazala kao dobar glas, pa tako natjecateljica ni u ovoj rundi nije osvojila novac.

Prvih 500 eura zaradila je u trećoj rundi prvog izazova gdje su se predstavili biciklist, profesorica francuskog te slikarica. 'Ja ne bih da mi ništa više sa sigurnošću govorimo, ali gotovo sam siguran da je naš biciklist toliko neangažirano pristupio pjevanju.' komentirao je Luka, a Alka je dodala: 'Ali pogađao je playback!' Natjecateljica je odabrala za eliminaciju upravo njega, koji joj je kao loš glas u razotkrivanju, donio i prvi novčani iznos.

U drugom izazovu naziva 'To sam ja', Lana je odabrala pogledati videa klauna, gitarista i profesorice francuskog, ne bi li dobila kakav dodatan dokaz o njihovom pjevanju. 'Imam ideju, ajde ovaj put izbaci odgajateljicu!', poručila joj je Alka, a Lana ju je poslušala i osvojila još 500 eura, obzirom da se odgajateljica u razotkrivanju pokazala kao loš glas.

U trećem izazovu 'Tajni studio' natjecateljica je odabrala pogledati videa maratonca i slikarice. 'Točno se da osjetiti da gospodin nema lijep glas, a slikarici je bio prihvatljiv. Slikarica bi mogla znati pjevati' komentirala je Maja. Lana je eliminirala maratonca koji se pokazao kao loš glas i tako joj priskrbio dodatnih 500 eura.

U četvrtom izazovu 'Ima slike, nema tona' u kojemu na sekundu čujemo pravi glas tajnih glasova, Lana je odabrala pogledati videe gitarista i klauna. Komentari panelista nagnali su ju da eliminira profesoricu francuskog, no na iznenađenje svih, profesorica je pustila svoj dobar glas, pa je tako Lana u ovoj rundi ostala bez dodatnih 500 eura. 'Mi smo fulali sve što se fulat da!' kazala je Maja.

Već sljedeći izazov, 'Glasoboj' u kojemu posljednja tri tajna glasa ponovno nastupaju pjevajući playback kao u prvom izazovu na snimljenu matricu, ali ovoga puta s jednim dobrim, a drugim lošim glasom, donio joj je novčani napredak.

Nastupali su klaun, gitarist i slikarica, a Lana je eliminirala klauna i tako osvojila još 500 eura.

U posljednjem izazovu, koji nosi naziv 'Intervju', između gitarista i slikarice, natjecateljica je odabrala ispitivati slikaricu, koju je na koncu i eliminirala, pa ja tako njezin novčani saldo sada iznosio 2.500 eura.

Napetost je rasla do samog kraja kada je odlučila riskirati sav osvojeni novac i igrati dalje. Srećom gitarist se u finalnom duetu kojeg je izveo s Alkom Vuicom, pokazao kao dobar glas, pa je tako Lana show napustila s maksimalnim iznosom od 5.000 eura. 'Kako je nevjerojatna ova emisija bila!', zaključila je Alka.

Novu epizodu showa 'Tko to tamo pjeva?' ne propustite pratiti već idućeg petka od 20.15 sati na Novoj TV!

Vaša reakcija na temu