Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Naručite besplatnu kućnu dostavu kvalitetnih Husse proizvoda za kućne ljubimce!

Naručite besplatnu kućnu dostavu kvalitetnih Husse proizvoda za kućne ljubimce!

Švedska tvrtka nudi i besplatni uzorak hrane, savjete za ishranu i njegu...

Husse je švedski proizvođač zdrave hrane i prirodnih proizvoda za kućne ljubimce i konje prisutan u 52 svjetske države, odnedavno i u Hrvatskoj i to s proizvodima  iz iste tvornice i kvalitete kao u zapadnoj Europi.

Njihove proizvode uz besplatnu dostavu može se naručiti na mobitel 092 358 9550  i preko webshopa www.husse.hr.

'Husse' na švedskom jeziku znači vlasnik kućnog ljubimca. Ove godine tvrtka Husse slavi 30 godina proizvodnje i usavršavanja koje je dovelo do 95 posto zadovoljnih kupaca nakon prve kupnje.

- Omjer cijene i kvalitete naših proizvoda i usluga je vrlo konkurentan. Besplatni uzorak hrane, pomoć pri odabiru proizvoda te savjet za ishranu i njegu naših najvjernijih prijatelja možete dobiti upitom na e-mail: zlatkost@husse.hr ili pozivom na mobitel 092 358 9550 (usluga za Splitsko-dalmatinsku županiju sedam dana tjedno) - poručili su iz tvrtke. 

Vaša reakcija na temu