Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NE NEDOSTAJEŠ: Pogledajte novi spot grupe Justin’s Johnson

NE NEDOSTAJEŠ: Pogledajte novi spot grupe Justin’s Johnson

Redatelj Toni Mijač potpisuje sav dosadašnji video katalog benda

Priča o ljubavi, moći, osveti i sudbini koja prati članove benda Justin’s Johnson kroz četiri spota utjelovljena pod nazivom 'All in', ili pojednostavljeno 'sve ili ništa' došla je kraju. Sve je krenulo od spota 'All in', preko vremena provedenog u zatvoru pod nazivom 'Tvrd' do osvete djevojci koja ih je izdala na početku priče u spotu 'Ona voli'. 

Kakav je život Justinsa nakon što su se osvetili djevojci koju je u spotu utjelovila mlada glumica Aneta Matulić? Je li im osveta pružila očekivanu satisfakciju? Uživaju li u slobodi i brdu novca ili je njihova priča završila potpuno drugačije? Tko je uopće čovjek s kapuljačom i kakva je njegova uloga u cijeloj priči? Kako su Justinsi danas, gdje su i što rade, saznaje se u zadnjem dijelu ove priče pod nazivom 'Ne nedostaješ'.

Za ovaj spot, kao i prethodna tri, zadužen je dugogodišnji suradnik benda Toni Mijač koji potpisuje sav dosadašnji video katalog benda.

Na kraju dodajmo da će grupa imati koncert 28. prosinca u Split Circusu.

Vaša reakcija na temu