Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nera, Grga i Kiša traže dom

Nera, Grga i Kiša traže dom

Dalmatinski portal pomaže udomiti kućne ljubimce koji već neko vrijeme traže svoju novu obitelj

NERA

Nera je mješanka staforda i labradora, srednjeg je rasta. Ima osam godina i već šest godina čeka na obitelj, koja ju neće ostaviti kao što je to napravila njena prva obitelj s kojom je odrasla.

Poslušna je i jako privržena svom čovjeku, nije lajava, super je u stanu, dobra s ljudima i drugim psima, srednje aktivna, dobra u autu, fino šeta na lajni.

Nera je zdrava, sterilizirana i u najboljim godina za lagane šetnje, kave, malo šišaka i odmora u prirodi.

Nije ljubitelj maca, pa traži dom bez njih. Kuća i dvorište najviše bi je obradovali.

Nera ima osiguran prijevoz unutar RH i javlja se na 091 532 8182.


GRGA





Grga ima 6 i pol mjeseci, mješanac je i srednjeg je rasta, vitkije grade (13  kg). Uredan je u stanu, voli pse i ljude. Razigran je i jako vesel, aktivan. Obožava šiške i igru s drugim psima.

Pronađen je sa samo mjesec dana starosti u grmlju i od tada čeka da se netko zaljubi u njega.

Zdrav je, ima osiguran prijevoz unutar RH i javlja se na 091 532 8182.

KIŠA


Kiša je maca stara oko 4 mjeseca. Kada je bila sasvim mala i na cesti netko ju je udario nogom. Iako je operirana, Kiša ne može stajati na zadnje dvije noge. Usprkos tome jedna je super razigrana i vrckava maca. Mazna je, prede ko velika, jede još bolje.

Traži dobro ograđeno dvorište i ljude koji će je paziti. Ima osiguran prijevoz unutar RH i javlja se na 091 532 8182.

Vaša reakcija na temu