Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović NIJE SAMO GRAD FINANCIRAO SIMPLE MINDSE: Turistička zajednica Splita sponzorirala projekt sa 600 tisuća kuna

NIJE SAMO GRAD FINANCIRAO SIMPLE MINDSE: Turistička zajednica Splita sponzorirala projekt sa 600 tisuća kuna

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije nije sudjelovala u zatvaranju financijske konstrukcije

Za koncert Simple Mindsa, osim Grada, još se jedna lokalna institucija pokazala izdašnom. Turistička zajednica grada Splita sponzorirala je projekt sa 600 tisuća kuna. Tu odluku donijela je Skupština. 

S druge strane, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije nije sudjelovala u financiranju. Kako nam je rekao direktor Joško Stella, nije bilo zahtjeva za financijskom potporom.

Konačne cifre po stavkama iznijet će tvrtka MPG Joea Bašića, organizator koncerta.

Grad je prvotno, kako je rečeno, predvidio 2,5 milijuna kuna, ali se taj iznos smanjivao kako su se javljali sponzori. Na najavnoj je 'presici' gradonačelnik Andro Krstulović Opara, podsjetimo, rekao da ne očekuje da će iznos kojim će participirati biti veći od 1,4 milijuna kuna. 

Vaša reakcija na temu