Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Klub Zona Nikola Jovović pobjednik 'otvorenog mikrofona'

Nikola Jovović pobjednik 'otvorenog mikrofona'

Ideja ovih večeri je omogućiti mladim komičarima da prezentiraju svoje vještine, ali i promovirati stand up koji je u Splitu još uvijek u povojima

Prvi otvoreni mikrofon Studija smijeha u ovoj godini napunio je dvoranu kluba Ghetto. Vidno raspoložena publika uživala je u dvosatnom programu, časteći najbolje izvedbe glasnim smijehom i aplauzom. Voditelji otvorenog mikrofona, resident komičari Studija smijeha, Tomislav Primorac i Josip Škiljo predstavili su pet komičara, koji su se osim za osmijeh, natjecali i za pozamašan iznos od deset tisuća hrvatskih lipa. Nastupili su Jakov Terzić, Tvrtko Štajcer, Marko Kojunđić, Justina Vojaković Fingler i Nikola Jovović, koji je ovu srijedu, prema glasovima publike, osvojio prvo mjesto.

Kakav je osjećaj nasmijati publiku, pitali smo najmlađeg od njih, srednjoškolca Marka Kojunđića, čija je stand up karijera započela baš na jednoj ovakvoj večeri.

- Atmosfera je bila super. Iz nastupa u nastup sve više napredujem, a ovo mi je bio jedan od dražih. Jedan sam od rijetkih koji je počeo direktno na open mic-u, a nedavno sam završio i radionicu u klubu Zona koju je vodila poznata komičarka Marina Orsag. Trenutno imamo neku klasičnu postavu od 5-6 komičara, a nadam se nakon ovoga i puno više.

Zadnje srijede u mjesecu, komičari koji su pokazali najviše talenta, imaju priliku nastupiti s profesionalnim komičarima iz Hrvatske i regije.

Voditelj otvorenog mikrofona, Tomislav Primorac, pozvao je sve zainteresirane da im se pridruže, bilo u ulozi publike ili na pozornici.

- Nadam se da će se ova priča razvijati, a u planu su i nastupi profesionalnih komičara iz cijele regije, tako da pozivam sve ljude da srijedom od 20:30 budu s nama u klubu Ghetto i pomognu u razvijanju splitske stand up scene.

Vaša reakcija na temu