Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Damira Kalajžić NOĆNI PROGRAM: Fabrique pub je izgledao kao klub u New Yorku

NOĆNI PROGRAM: Fabrique pub je izgledao kao klub u New Yorku

Zabavu tijekom vikenda fotoaparatom je zabilježila Damira Kalajžić

Fabrique je na jednu noć izgledao kao klub u New Yorku u kojem je za DJ pultom bio rođeni Njujorčanin. Gosti su se, naime, postavili na Empire State of mind i uživali u rnb hitovima koje je puštao DJ Dirty Boi iz New Yorka. U subotu je pak Bizzo Bodega rasplesao i one najstrože. Neki od njih su se gubeći plesom kalorije pripremili za bogati nedjeljni Bbq brunch uz Treblemakerse, događaj organiziran sutradan na istom mjestu.

Bogati buffet, podsjetimo, svake nedjelje pripremat će se u Fabrique pubu za sve one koji 'posli Rive' ne žele ići kući spremati ručak nego se družiti s obitelji i prijateljima uz ugodnu glazbu, veselu atmosferu i bogati buffet gdje se može naći delicija za svakoga. 

Vaša reakcija na temu