Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NB Studio NOĆNI PROGRAM: La Playu na Bačvicama večeras i sutra zagrijavaju nastupi uhodanog DJ dvojca

NOĆNI PROGRAM: La Playu na Bačvicama večeras i sutra zagrijavaju nastupi uhodanog DJ dvojca

Klub s Bačvica brzo se prometnuo u jedan od najpopularniijih u gradu

Stigao je petak, dan u kojem se brojni mladi Splićani pitaju kako provesti vikend. Grad pod Marjanom u ovu sezonu je ušao spremniji no ikad, a među novim klubovima na sceni se pojavila i La Playa Beach Bar & Club. Klub s Bačvica brzo se prometnuo u jedan od najpopularniijih u gradu, a goste je osvojio prepoznatljivim programom, uređenim prostorom i ljubaznošću osoblja.

Novu vikend seriju 'Summer Madness' partyja La Playa otvara večeras uz nastup DJ Glishonija, dok će sutra publiku animirati DJ Robex. Iz kluba poručuju da su zadovoljni reakcijom na nastupe ovog dvojca te kako im je drago vidjeti da su gosti brzo prepoznali La Playu kao mjesto dobre zabave.


Vaša reakcija na temu