Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Lovre Lovrinčević NOĆNI PROGRAM: Završen je 8. Split Blues Festival

NOĆNI PROGRAM: Završen je 8. Split Blues Festival

Slušali smo ponajbolje izvođače iz Hrvatske, ali i fantastične goste iz Švedske, Njemačke, Nizozemske i Velike Britanije

Sinoć je završio 8. Split Blues Festival - In memoriam Jadran Zlodre Gobbo, ove godine održan u splitskom Đardinu. Kroz programski složenac triju večeri s po tri izvođača, opet smo gledali i slušali ponajbolje izvođače iz Hrvatske, ali i fantastične goste iz Švedske, Njemačke, Nizozemske i Velike Britanije.

Ovosezonsko izdanje festivala obilježio je veliki kvalitativni pomak u produkcijskom i programskom smislu što je rezultiralo odličnim reakcijama publike koja je sve izvođače nagradila ovacijama. A publika je već od prvih taktova zauzimala svoja mjesta u Đardinu i zaista imala prigodu uživati u nadahnutim interpretacijama popraćenim odličnim zvukom (Ćiro, majstore!) i rasvjetom.

I ove godine tu su bile televizijske kamere za potrebe nastanka nove tri emisije u programima Hrvatske televizije. Godinu po godinu, ovaj najprestižniji hrvatski blues festival iza sebe ima već 12 snimljenih i emitiranih emisija (780 minuta trajanja!) u programima nacionalne televizije koje se redovito repriziraju te donose ipak jednu drugačiju glazbenu razglednicu Splita i Dalmacije. 

- Osmi Split Blues Festival je završio, idemo u novo izdanje, ali u nekom novom obliku - rekao je organizator Stivi Vučković.

Vaša reakcija na temu