Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOĆNI PROGRAM: 'Frka' zapalila Sinj

NOĆNI PROGRAM: 'Frka' zapalila Sinj

Dvojac Nipplepeople nastupio je na S.A.R.S. Music and beer festivalu

U Sinju je sinoć održan prvi dan 16. S.A.R.S. Music and beer festivala u ugodnoj pivskoj i glazbenoj atmosferi pred više od 800 gostiju iz svih dijelova Hrvatske i BiH.

Festival su imali prilike otvoriti sinjski bend Simbola, sa svojom svirkom uveli su goste u festivalsku atmosferu. Nakon njihovog nastupa na scenu festivala popeo se iskusni splitski bend Ekskurzija Poljoprivredne škole, a nakon njih je nastupila grupa Nipplepeople. Kada se na scenu pojavio maskirani dvojac publika je bila u deliriju, a njihova 'Frka' je zapalila Sinj. Osim svima već poznate pjesme, bend je izvodio stare i nove hitove, koji su rasplesali publiku.

Brkovi su potom napravili atmosferu jedinstvenu njima. U dobroj glazbi i craft pivi uživala je i starija i mlađa publika.

Danas s početkom u 20.30 sati započinje drugi dan glazbenog dijela festivala. Otvaraju ga mladi sinjski bend The Countess, Seviter i Mind ZOO koji su uvod za zagrebački punk sastav Šank.

Glazbeni line up festivala zatvara mega car Rambo Amadeus.

Vaša reakcija na temu