Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nova TV objavila datum nastavka prikazivanja popularne serije 'Na granici'

Nova TV objavila datum nastavka prikazivanja popularne serije 'Na granici'

Andrija, Nediljko i Mijo smišljat će ideje za legalni posao, ali svatko ima svoju ideju i ne mogu se nikako složiti

U program Nove TV od ponedjeljka, 28. siječnja, vraća se popularna domaća dramska serija 'Na granici'. Novi nastavci najgledanije serije donose brojne šaljive trenutke, nova zanimljiva uzbuđenja i neočekivane zaplete u malenom selu Lokvica.

- Andrija, Nediljko i Mijo smišljat će tako ideje za legalni posao, ali svatko ima svoju ideju i ne mogu se nikako složiti. Gabi će bijesna tražiti Tomu jer joj je stigla rata kredita, a naći će ga u župnom dvoru gdje će ga morati spašavati od gušenja. Tomo je, pak, uvjeren kako ga Gabi još uvijek voli. S druge strane, Alma i Krešo pomagat će Tadiji da skine kilograme. Dok Tadija teškom mukom vježba, Alma i Krešo će se sve više povezivati. Stana i Zorka osmislit će plan kako da Lidiju zadrže u selu. U međuvremenu, svi će pokušavati Petri prezentirati svoju ideju za biznis, a nakon što joj Andrija izloži svoju ideju, s njom će se i posvađati. Mira, Anđelka i Gordana, uvrijeđene što ih muževi ne shvaćaju ozbiljno, u međuvremenu će razvijati svoj plan - catering i organizaciju događaja. Lidija će nagovarati Juru da njeguju Stanu, kako bi im ostavila kuću, ali briga o Stani teža je nego što su mislili, a morat će raditi sve što ona poželi. Zorka će spočitati Tomi da je kukavica pa će se on odlučiti na doista čudan potez - otet će Gabi kako bi joj iskazao ljubav - otkrili su s Nove TV.

Vaša reakcija na temu