Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi intendant HNK Split oduševljen premijerom 'Kušnje'

Novi intendant HNK Split oduševljen premijerom 'Kušnje'

Split ima jednu dobru predstavu koja fali našem glumištu - rekao je Srećko Šestan

Dramsku premijeru u HNK Split 'Kušnja', Arthura Millera u režiji Nenni Delmestre, ispratio je novi intendant Srećko Šestan. Prvi put otkada je izabran. Dužnost će preuzeti, rekao nam je, čim se steknu uvjeti, najdalje početkom listopada.

Neposredno nakon premijere, podijelio je dojmove s nama. Oduševljen je viđenim.

- Čestitam cijelom ansamblu i Nenni. Izuzetno je zadovoljstvo vidjeti Zoju Odak, koja je minijaturom donijela produhovljenost cijeloj ekipi. Nenni radi odmak, ali ga ostavlja u svevremenskom okruženju. Odlično je rješenje scenografija, postavljena kao da 'klizi', može otići na obje strane, odlični su i glazbeni momenti. Split ima jednu dobru predstavu koja fali našem glumištu - kazao nam je Šestan.

Vaša reakcija na temu