Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO U GRADU Split&Sip vinoteka pruža jedinstveno iskustvo!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVO U GRADU Split&Sip vinoteka pruža jedinstveno iskustvo!

Dopustite im da vam pokažu kako vino može biti više od pića - može biti putovanje, iskustvo i užitak koji se pamti

U srcu grada, nasuprot Hrvatskom narodnom kazalištu otvorena je Split&Sip vinoteka koja nudi oazu za sve ljubitelje vina. Vinoteka pruža jedinstveno iskustvo za sve koji traže vrhunska vina i ekskluzivnu savjetodavnu uslugu, od privatnih potrošača koji traže vino za osobni užitak, do ponude za poslovne partnere koji trebaju distribucijske usluge za svoje tvrtke. 

Ideja o otvaranju Split&Sip vinoteke započela je od strane već etablirane distribucijske tvrtke Viking Line, koju su osnovali prijatelji Igor Sušak i Rade Maršić. Njihova priča počinje jednostavnom željom da pomognu prijateljima koji se bave vinarstvom da se probiju na tržište te su prepoznali potrebu za prostorom gdje mogu predstaviti što više hrvatskih vinskih regija. 

Igor, kroz svoja prijateljstva s istarskim vinarima, te Rade, povezan s vrgoračkim krajem, otkrili su nevjerojatne talente i autohtone sorte koje su se često zanemarivale. Viking Line je uspješno revitalizirao ove sorte i pomogao malim vinarijama da se istaknu na tržištu što je na kraju rezultiralo stvaranjem ove jedinstvene vinoteke koja kontinuirano nadopunjuje svoju ponudu da bi što bolje prikazala raznolikost i bogatstvo hrvatskih vina.

Tvrtka je prepoznata i od strane sektora pomorskog turizma u kojem ih je njihova reputacija za kvalitetu i pouzdanost postavila kao prvi izbor za opskrbu pićem za jahte koje traže vrhunsku selekciju vina i pića za svoje putovanje.

U Split&Sipu dočekat će vas Marina Bošnjak, koja je sa svojim stručnim znanjem i strašću prema vinima, postala srce i duša ovog mjesta. Njezina uloga savjetnice za vina nije samo pružanje preporuka; ona je vodič koji gostima omogućuje da dublje razumiju vina koja kušaju, otkrivajući priče i tradicije koje stoje iza svake boce. 

Split&Sip vinoteka nudi impresivan izbor vina iz cijelog svijeta, ali posebno ističe bogatstvo hrvatskih vinograda. Gosti mogu istražiti širok spektar vina iz različitih regija, od obale do unutrašnjosti, te otkriti čaroliju autohtonih sorti koje su dio bogate hrvatske vinarske baštine.

Bez obzira jeste li ljubitelj vina koji traži novo otkriće ili iskusni poznavatelj koji cijeni vrhunsku uslugu, Split&Sip vinoteka je destinacija koja će vas oduševiti. Posjetite ih i dopustite da vam pokažu kako vino može biti više od pića - može biti putovanje, iskustvo i užitak koji se pamti.

Da bi zabilježili ljepotu i eleganciju ovog mjesta, Split Photo Agency uhvatio je sjajne trenutke i pretočio ih u vizualni doživljaj. Njihove fotografije oživljavaju atmosferu vinoteke i pružaju uvid u raznolikost ponude koja čeka posjetitelje.

U slučaju da planirate poseban događaj, želite uhvatiti čaroliju važnog trenutka ili jednostavno želite sačuvati uspomene u vremenski neprolaznoj fotografiji, ne tražite dalje.

Foto studio vođen je od strane dinamičnog bračnog para, Olye iz Ukrajine i Rafaela iz Čilea, koji dijele hrvatske korijene i imaju stručnost da ostvare vašu viziju. 

Vaša reakcija na temu