Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OCAT I SIN: Još jedna urnebesna komedija stiže u Loru!

OCAT I SIN: Još jedna urnebesna komedija stiže u Loru!

U predstavi koja igra 5. travnja igraju Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar

'Ocat i sin' komedija je koja na izrazito duhovit načina prikazuje klasičan primjer generacijskog jaza između djece i roditelja. Iako generacijski jaz oca i sina nije nova tema ipak uvijek iznova izaziva interes i smijeh, jer uvijek nas najviše nasmiju situacije koje su nam bliske. A ova priča bi se lako mogla sažeti u dva usputna pitanja:  'Kako objasniti ocu što je Fejs?' ili 'Kako naučiti sina što je sentiš?'

Zlatan Zuhrić Zuhra u ulozi je oca, koji je tipični predstavnik starije generacije i teži sigurnim metodama. S druge strane, njegov 18-godišnji sin, kojeg glumi mladi i talentirani Tin Sedlar, voli sve što vole mladi.

Iako je očeva svakodnevica posvećena isključivo sinu, mladić ne dijeli njegove planove. Posebno ne na dan kad odlazi na svoj prvi spoj, i to naslijepo. Ponosni tata, uvjeren kako ga prati glas iskusnog zavodnika i žigola, svog jedinca uvest će u male tajne osvajanja ljepšeg spola.

- Zlatan Zuhrić Zuhra odavno je sinonim za dobar provod uz puno smijeha. Kad tome nadodamo i mladog, talentiranog stand-up komičara Tina Sedlara zabava je zajamčena - poručili su organizatori.

Inspiraciju za predstavu Zuhra je, prema vlastitim riječima, našao u stvarnim životnim situacijama koje proživljava s vlastitim sinom, petnaestogodišnjakom, a najveća mu je pohvala, kaže, kada mu gledatelj priđe i kaže: 'Moj je sin isti kao tvoj'.

Predstava igra u Lori u petak, 5. travnja, s početkom u 19.30 sati, a povodom gostovanja u Splitu Zuhra nam je rekao:

- Ovo je predstava u kojoj zaista uživam u svakoj izvedbi. Splitskoj publici i ovaj put garantiram salve smijeha i vrhunsku zabavu, dođite obavezno!


KAKO DO KARATA?

Ulaznice po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti na blagajni Lore svaki dan od 15 do 19 sati te online u sustavu croatia-tickets.com. Info i rezervacije na 091 972 05 40.
Vaša reakcija na temu