Očekuju nas nove zabave u La Playa Beach Bar & Clubu

Očekuju nas nove zabave u La Playa Beach Bar & Clubu

Organizatori pozivaju sve željne dobrog provoda da u klubu pogledaju nogometnu utakmicu te da slavlje nastave u ugodnom interijeru novog prostora na Bačvicama

Dobre igre nogometne reprezentacije slave se diljem zemlje. U nadi da ćemo večeras proslaviti još jedan povijesni uspjeh reprezentacije La Playa Beach Bar & Club je nakon utakmice pripremila 'Football Madness' zabavu uz DJ Glishonija. Organizatori pozivaju sve željne dobrog provoda da u klubu pogledaju nogometnu utakmicu te da slavlje nastave u ugodnom interijeru novog prostora na Bačvicama. Očekuje vas zabava do dugo u noć uz opuštajuće ritmove domaćeg DJ-a.

Vikend se nastavlja u istom tempu, a za zabavu će ponovo biti zadužen DJ Glishoni kojeg je La Playina publika prepoznala i zavoljela u kratko vrijeme. Detaljan program možete provjeriti na njihovim Instagram i Facebook stranicama.

- Ukoliko želite rezervirati svoje mjesto, rezervacije se vrše pozivom na broj +385 (0)91 2125 556. Osim večernjih zabava, u dnevnim satima gosti ovog beach bara mogu uživati u 'After Beach Cocktail & Hookah' partyjima u kojima će ih svakog dana od 16 sati zabavljati gostujući DJ-evi. Provedite poslijepodne na plaži uz koktele, nargile i druga osvježenja koja vas očekuju u La Playi - poručili su iz kluba.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare