Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Oldtimeri će sutra zavladati splitskom Rivom

Oldtimeri će sutra zavladati splitskom Rivom

Moći će se pogledati do 12.30 sati

U organizaciji Splitskog Oldtimer Auto Kluba sutra će, od 11.00 do 12.30 sati, na Splitskoj rivi, biti izloženo oko 40 starodobnih oldtimer automobila starosti od 30 do 90 godina, oldtimer klubova iz Splita, Zadra, Rijeke, Opatije i Dubrovnika.

U 12.30 sati će uslijediti start sa splitske Rive i vožnja oldtimera kroz dalmatinsku Zagoru do Zadvarja, gdje je predviđen cilj rallyja i dodjela nagrada.

Organizator je predvidio dva ispita spretnosti i točnosti koji će se održati od 8.00 do 10.30 sati, pored skulpture galeba na stadionu Hajduka, u Poljudu.

Ovo je jedno od 4 službena natjecanja Hrvatskog oldtimer Saveza koje se boduje za veliku nagradu Hrvatskog Oldtimer Saveza.

Vaša reakcija na temu