Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Općina Klis slavi Svetog Roka uz slavonske tamburaše

Općina Klis slavi Svetog Roka uz slavonske tamburaše

Svečano misno slavlje će početi u 18 sati u crkvi UBDM u Klisu uz svečanu procesiju

U srijedu, 16. kolovoza Općina Klis slavi svog nebeskog suzaštitnika - sv. Roka. Tog dana je tradicionalno veselo i u brojnim domovima koje obilaze mnogobrojni gosti.

Svečano misno slavlje će početi u 18 sati u crkvu UBDM u Klisu uz svečanu procesiju užim centrom mjesta. Uz mnogobrojne svećenike i župnika Klisa don Mira Šestana, misno slavlje će predvoditi don Josip Periš.

U večernjim satima na središnjem trgu podno kliške tvrđave počinje prava fešta uz raznoliku cjelovečernju zabavu.

Uz bogatu trpezu i veličanstveni ponoćni vatromet brojne goste će zabavljati grupa Uzbuna. Njihov prošlogodišnji nastup za Dan Općine garantira odličnu zabavu.

- Uz njih će nastupiti i veseli momci iz Slavonije - Grđevački tamburaši i  zaista ne treba previše dvojiti kamo u srijedu navečer... pravac Klis. Zabava je besplatna i svi dragi gosti su dobrodošli - poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu