Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osvojite ulaznice za film 'Lovac ili lovina'

Osvojite ulaznice za film 'Lovac ili lovina'

Dalmatinski portal i CineStar Split dijele 10 karata

Dalmatinski portal i CineStar Split daruju pet puta po dvije ulaznice za film 'Lovac ili lovina'. Potrebno je samo svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa) poslati na info@dalmatinskiportal.hr u mailu naslovljenom s 'Lovac ili lovina'. Evo i sadržaja filma...

Ovaj triler prati Lucasa, osamljenog ubojicu koji je unajmljen da ubije mladu ženu Ellu, koja uživa u suncu u malom toskanskom gradiću sa svojim dečkom, ne sluteći što se sprema. Lucas ne uspijeva u svom naumu a njegov plan pada u vodu, i tada kreće igra mačke i miša. Oboje postaju mete te će se morati udružiti kako bi se spasili.

Vaša reakcija na temu