Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Osvojite ulaznice za film 'Obiteljska banda'

Osvojite ulaznice za film 'Obiteljska banda'

U francuskoj komediji glavne uloge igraju Jean Reno, Reem Kherici i Camille Chamoux

Dalmatinski portal i CineStar Split daruju tri puta po dvije ulaznice za film 'Obiteljska banda'. Potrebno je samo svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa) poslati na info@dalmatinskiportal.hr u mailu naslovljenom s 'Obiteljska banda'. Ili pak sreću potražiti na Facebooku Dalmatinskog portala.

U ovoj francuskoj komediji glavne uloge igraju Jean Reno, Reem Kherici i Camille Chamoux, a evo i radnje filma...

Carol je introvertna računalna inženjerka koja još uvijek živi s majkom, a Caroline je buntovna džeparošica koja operira po hotelskim rivijerama. Ove dvije žene nemaju baš ništa zajedničko – osim istog oca Patricka, kojeg nisu nikada vidjele i koji je dao petama vjetra prije nego su se rodile. Do danas, kad se Patrick odlučio vratiti u njihove živote s odličnom idejom: da zajedno ukradu Stradivarijevu violinu vrijednu 15 milijuna eura. No, Patrick nije računao na totalni amaterizam i stalne prepirke svojih dviju kćeri.

Vaša reakcija na temu