Foto: Joško Šupić Otkazuju se Oliverovi koncerti u Spaladium Areni!

Otkazuju se Oliverovi koncerti u Spaladium Areni!

Poznato je da se pjevač već mjesecima bori s teškom bolesti

Legendarni 70-godišnji pjevač Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti. Koncerti pod nazivom 'OLIVERovih 70' uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u Spaladium Areni otkazuju se do završetka liječenja.

- Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte - službeno je priopćenje iz Oliverovog tima.

Povrat novca kupcima za kupljene ulaznice počet će od srijede, 13. prosinca. Kupci povrat sredstava mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice, a ako su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, povrat će dobiti automatski na terećenu karticu te se nije potrebno javljati Eventimu. Oni koji su kupili ulaznice na blagajni Spaladium Arene ili uplatom na Eventimov bankovni račun dobit će povrat novaca na svoj bankovni račun broj kojeg trebaju javiti e-mailom na info@eventim.hr zajedno s naznakom broja narudžbe.

- Zbog velikog broja prodanih ulaznica cjelokopni povrat ulaznica može biti u nešto dužem periodu nego obično te molimo cijenjene kupce za razumijevanje - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare