Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marko Bistricki Otvorena Jazzbina: 'Želimo postati mjesto u kojem će naše osoblje znati imena gostiju i obrnuto'

Otvorena Jazzbina: 'Želimo postati mjesto u kojem će naše osoblje znati imena gostiju i obrnuto'

Za uređenje i oslikavanje prostora zaslužna mlada Tina Todorić

Sinoć je otvoren pub Jazzbina u centru Splita, u prostoru na adresi Sinjska 5 gdje je u 19. stoljeću bila tiskara, a kasnije antikvarijat.

- Recimo da je ovo prvi pravi pub zbog svog uređenja i načina komunikacije s gostima. Po svojoj nekoj prirodi on je u zemlji, interijer od 250 kvadrata krasi drveni šank i grede, cigleni zidovi. Za uređenje i oslikavanje prostora zaslužna mlada Tina Todorić koja je čak i nove elemente namještaja obradila do te mjere da pariraju originalnim starinskim - rekao nam je voditelj objekta Duje Bosančić.

Kada netko spomene pub prva asocijacija su klasični irski ili britanski lokali obloženi drvom i kamenom, puni ljudi koji ispijaju pivo i bodre omiljenu sportsku momčad ili uživaju u društvu i dobroj glazbi.

- Od našeg osoblja očekujemo da budu opušteni, da nauče imena svojih gostiju i oni njihova, da postanu prijatelji i da ovo postane jedno mjesto ugodnoga druženja i da se ljudi osjećaju kao kod kuće. Svatko tko ima dobro raspoloženje i želju za komunikacijom ovdje je dobrodošao - dodao je.

U programu puba naći će se koncerti hrvatskih izvođača, nastupi DJ-eva te obavezna praćenja utakmica u navijačkoj atmosferi. 

- Za sada u ponudi imamo 40-ak vrsti piva, ali ćemo s vremenom nadopuniti našu ponudu, posebice sa hrvatskim proizvodima kućne proizvodnje.  Za koji dan počinjemo i s pubovskom hranom koja će upotpuniti cijelu priču. Ovo je prostor za osobe istančanog glazbenog ukusa, ljubitelje rock and rolla, jazza, bluesa… Ostajemo pri slatkom zvuku 60-ih godina – rekao je Bosančić.

Vaša reakcija na temu