Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorene prijave za ljetne programe za mlade na Modravama

Otvorene prijave za ljetne programe za mlade na Modravama

Prilika za odmor na moru

Otvorene su prijave za ljetne programe za mlade na Modravama u organizaciji SKAC Palme. Prilika je to za odmor sa smještajem prvi red do mora, super ekipom i na mjestu gdje, kako svjedoče mnogi, ljetuje Bog. Programi započinju 30. 6. i traju do 20. 8., a uključuju Jednostavno ljeto, Duhovne vježbe u šutnji i Magis CRO. 

Modrave - Jednostavno ljeto

Iskusite jednostavnost života, daleko od buke grada, bez mobitela, televizije i svega onog što tako često odvraća od bitnog, u zajedništvu s 30-ak drugih mladih, u moru, suncu, radu i molitvi. Program se odvija u starom i skrivenom masliniku na rtu Ovanj (iz kreveta skoro zakoračite u more, a ima i hlada). Dođite i kušajte kako je zapravo malo potrebno za istinsku radost.

30.6. - 6.7. - Jednostavno ljeto MIX (15 do 28 godina)

8.7. - 14.7.- Jednostavno ljeto za srednjoškolce (15 do 18 godina)

16.7. - 22.7. - Jednostavno ljeto za studente (18 do 28 godina)

Prijavnica za Jednostavno ljeto je ovdje.

Modrave - Duhovne vježbe u šutnji

Ako se želite pripremiti i potom skloniti u tišinu, tražiti i pustiti Boga još bliže sebi, urediti svoj život po Njegovom - prijavite se na duhovne vježbe u šutnji. Na Modravama vas očekuje jednostavni dnevni ritam u tišini, prilika za intenzivnu osobnu molitvu i produbljivanje molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem.

24.7. - 1.8. Duhovne vježbe u šutnji I (18 do 35 godina)

12.8.- 20.8. Duhovne vježbe u šutnji II (18 do 35 godina)

Prijavnica za duhovne vježbe u šutnji je ovdje.

Magis CRO 2024. - Skoči u nepoznato

Magis CRO je malo drugačiji program za mlade koji se sastoji od dva dijela. Prvi dio je eksperiment ili vaša prilika da uđete u jedno novo iskustvo i izađete iz vlastite sigurne zone, a traje 5 dana. Ove godine možete pisati ikone, istražiti ljepote Jadrana na biciklu, živjeti na Modravama ili (g)raditi u Kravarskom (za one kojima je ipak kopno draže). Drugi dio programa je dvodnevni zajednički susret na Modravama na kojem se okupljaju sudionici svih eksperimenata koji se u istom terminu odvijaju na više lokacija u Hrvatskoj. 

3.8. - 10.8. - MAGIS CRO (18 do 35 godina)

Prijavnica za Magis CRO je ovdje.

Vaša reakcija na temu