Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Igor Kelčec Ovacije u zagrebačkoj Areni: Tomislav Bralić i klapa Intrade održali tradicionalni koncert za pamćenje 13. godinu zaredom!

Ovacije u zagrebačkoj Areni: Tomislav Bralić i klapa Intrade održali tradicionalni koncert za pamćenje 13. godinu zaredom!

Radojka Šverko i Tony Cetinski su bili gosti glazbenog spektakla

Tomislav Bralić i klapa Intrade u potpunosti su ispunili očekivanja zagrebačke publike koja ih je sinoć ispratila stajaćim ovacijama! Ovim koncertom potvrdili su zašto već 13 godina pune koncertne dvorane i svake godine oduševe svojim prosinačkim koncertom koji je postao zagrebačka tradicija. Nakon rasprodanih koncerata po cijeloj Hrvatskoj, turneja po Americi, Australiji i Europi jučer su ponovno osvojili zagrebačku Arenu koja je skoro tri sata pjevala klapine najveće hitove.

Vrata dvorane otvorila su se u 19 sati kako bi se svi u miru smjestili i maksimalno uživali u koncertu. Klapa je koncert započela a cappella pjesmom 'Intrade san popi' koja je publici navijestila da ih čeka večer za pamćenje, a bogatstvo dobrog ozvučenja je pružalo maksimalni užitak. 

Glazbeni repertoar bio je širokog opusa u kojem su se našli njihovi najveći hitovi poput 'Ne damo te pismo naša', 'Nisan te sriće', 'Škrinja jubavi', 'Zalutali pogled', 'Zora bila', ali se našlo i mjesta za nove pjesme poput zadnje 'Ne mogu jubav krit' koja je bila najava njihovog novog albuma 'Bilo je i vrime' u izdanju Scardone.

Koncertu su svakako pridonijeli respektabilni gosti, istinska diva Radojka Šverko i Tony Cetinski koji su svojim vrhunskim vokalima oduševili publiku. Radojka je otpjevala 'Kud plovi ovaj brod', 'Ništa nova' i 'Holy nihgt', dok se Tony prisjetio zadnjeg gostovanja na koncertu klapi Intrade u ovoj Areni kada je s njima tamo bio i Oliver te je za njega otpjevao 'Cesaricu'.

Za kraj koncerta klapa nizala svoje najveće hitove koje je publika provela na nogama pjevajući zajedno njima. 

Tomislav Bralić je s publikom podijelio i sretnu vijest da je njihov novi album 'Bilo je i vrime' upravo pušten u prodaju u izdanju Scardone. U međuvremenu od prošlog studijskog albuma 'Cviće' objavili su 'Best of - 30 godina' posvećenu trideset godina njihove karijere i album na kojem je zabilježena kruna njihove karijere - koncert u pulskoj Areni pod nazivom 'Arena Pula'.

Već sljedeći tjedan klapu čeka još jedan veliki koncert, onaj u Spaladium Areni 7. prosinca za koji se ulaznice odlično prodaju i očekuje se puna dvorana. 

Vaša reakcija na temu