Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pobjednik šeste sezone Supertalenta je Denis Barta

Pobjednik šeste sezone Supertalenta je Denis Barta

Osvojio novčanu nagradu od 200 tisuća kuna

Pobjednik šeste sezone Supertalenta je Denis Barta, 20-godišnji Sarajlija koji je slijep od rođenja i autist s epilepsijom. Proglašen je najbolji među 12 finalista i osvojio je 200 tisuća kuna. U ovoj sezoni svoje talente pokazali su brojni pjevači, plesači, glazbenici, a moglo se vidjeti i one koji crtaju zatvorenih očiju ili stvaraju nestvarne iluzije. U nedjelju navečer se prvi predstavio Diego Sequeira koji je zaplakao nakon što je izveo svoju finalnu točku. Nakon njega na pozornicu došla je Elena Brnić koja je zapjevala pjesmu Hero koju u originalu izvodi Mariah Carey. Plesni klub Dance Queen izveo je koreografiju inspiriranu Kraljem lavova. Nakon njih na red je došla Jankova miljenica Adna Šestić, pjevačica iz Zenice. Siniša Matijević došao je na pozornicu sljedeći i večeras naslikao svog idola.

- Potječemo iz sličnih krajeva, imamo sličnu priču, ali opet smo sasvim različiti - rekao je Siniša prije nego što je počeo crtati Luku Modrića

Vanessa Jakac zabavila je publiku i žiri svojom harmonikaškom točkom. Đulijano Jašarević, 'čovjek od gume', stigao je na pozornicu nakon Vanesse. Denis Barta je svoj nastup posvetio svim bolesnim ljudima i osobama s invaliditetom. Otpjevao je pjesmu Vratio sam se živote Kemala Montena. Iluzionist Andrej Škedel izveo je točku 'opasnu po život', kako je objasnila njegova asistentica. Ništa nije pošlo po zlu, a Andrej je u nekoliko minuta uspio prestraviti publiku i žiri te se na kraju točke spustio špagom sa stropa, točno iznad Maje koja je ostala u šoku. Filip Rudan izveo je pjesmu Where Are U Now koju u originalu izvode Skrillex i Diplo. Nakon njega na pozornicu je došao Marin Čačija, mladi plesač iz Rijeke. Na kraju je došao red na pjevačicu Ivu Augustinović. Ona je otpjevala Ave Mariju iz opere Gubec-beg. 

Dvanaesto mjesto zauzeo je Andrej Škedel, jedanaesto Iva Augustinović, deseto Diego Sequeira, deveto mjesto zauzela je Elena Brnić, osmo Adna Šestić, sedmo Filip Rudan, šesto Marin Čačija, peto Đulijano Jašarević, četvrto Vanessa Jakac, treće Plesni klub Dance Queen, drugo Siniša Matijević koji je imao samo 15 glasova manje od pobjednika -  Denisa Barte.

Vaša reakcija na temu