Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počela prodaja ulaznica za hit predstavu 'Kod Tita u raju'

Počela prodaja ulaznica za hit predstavu 'Kod Tita u raju'

Predstava će se u Splitu odigrati 25. studenog u Domu HV-a u Lori


Predstava 'Kod Tita u raju' jedna je od gledanijih komedija u nekoliko posljednjih godina na prostoru bivše Jugoslavije, a od 24. do 26. studenog predstava gostuje u Trogiru, Splitu i Zadru.

Ulaznice za splitsku izvedbu, 25. studenog u Domu HV-a, po cijeni od 80 kuna u prodaji su od danas u sustavu Croatia Ticketsa, svaki radi dan od 16 do 18 sati kao i sat vremena prije početka predstave na blagajni u Lori. 

Glavni protagonisti Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman i Pajo) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj…

U predstavi Josip Broz Tito kreći svoj raj zbog Jovanke, ali ne zna to raditi pa preko Googlea, Twittera, Facebooka i ostalih društvenih mreža traži radnike. Jave mu se nitko drugi nego - Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavajući da uvjere Tita da su oni soboslikari. Kroz britku satiru, ovaj komad publiku zna nasmijati do suza.


Predstava je za jedan dan u Zagrebu u Kazalištu ‘Vidra’ odigrala tri predstave za redom, u Rijeci, Beču i Tuzli dvije, a u sarajevskoj Skenderiji igrala je pred 6000 ljudi. 

Trogirani će u predstavi moći uživati 24. studenog od 19.30 sati u Kneževom dvoru, a ulaznice mogu kupiti u prostorijama Turističke zajednice Trogir do 15 sati. Nakon Splita 'Kod Tita u raju', 26. studenog, gostuje u zadarskom klubu Arsenal, a ulaznice se mogu kupiti u Agenciji Aquarius do 15 sati i sat vremena prije početka predstave.

Vaša reakcija na temu