Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Počela s radom rođendaonica Miškići: 'Postavljamo nove standardne u organiziranju dječjih zabava!'

Počela s radom rođendaonica Miškići: 'Postavljamo nove standardne u organiziranju dječjih zabava!'

Za djecu je pripremljen zabavno-edukativni programa kojega su osmislile tete i animatori, a mislili su i na roditelje

Veliki Mickey i Minnie Mouse glava su atrakcija nedavno otvorene splitske rođendaonice 'Miškići' koja namjerava postaviti nove standarde u organiziranju dječjih zabava.

- Tijekom dva sata proslave rođendana djeca u svakoj minuti sudjeluju u zabavno-edukativnom programu koji su osmislile tete i animatori. Najslađi dodatak našim rođendanima je domaća šećerna vata koja nastaje u slatkom retro aparatu koji se nalazi unutar rođendaonice, pored toga nalazi se i aparat za kokice koje će svakoj našoj predstavi dodati posebno iskustvo - kaže nam Nera Ostoja, vlasnica rođendaonice koja se nalazi na Mažuranićevom šetalištu 24.

Osim spomenutog, unutar rođendanskog paketa nalazi se i pizza, candy bar s neodoljivo-raznolikom ponudom slatkiša, Mickey&Minnie tematska torta, sokovi, poklon za slavljenika ili slavljenicu, dvije tete čuvalice, kostimirani animatori, bubble show, pozivnice za uzvanike...

- Proslavu rođendana učinit će nezaboravnom i obiteljska fotografija na Insta-ljulji napravljena polaroid fotoaparatom koja se odmah preuzima. Ostale fotografije tijekom cijelog rođendana šalju se putem e-mail pošte. Naravno da nismo zaboravili i na roditelje koji imaju svoj kutak na početku igraonice gdje mogu djecu držati na oku, ali i zabaviti se uz šampanjac te photo booth s različitim rekvizitima za slikavanje - navodi Ostoja i dodaje:

- Mislili smo i na roditelje koji svojoj djeci žele prepustiti cijeli prostor za igru te je za njih osmišljena posebna Miškić ponuda pića u obližnjem kafiću gdje se mogu opustiti i uživati punih 120 minuta. Riječima je teško objasniti što sve znače Miškići, ali oni koji jednom postanu dio Miškić obitelji uvijek će se vraćati.

Vaša reakcija na temu