Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ilustracija Počinju koncerti u Judinom drvu

Počinju koncerti u Judinom drvu

Underground Control će kreirati zabavu u klubu na Kopilici

Prvi koncert u Judinom drvu od kada je klub preuzela ekipa Underground Control održat će se 30. rujna, kada će nositelj DJ pulta biti TEVo HOWARD.

- Budući da je klub protekle godine doživio velike promjene na koje splitska publika nije dobro reagirala, ponovno otvaranje ovog jedinstvenog kluba veliki je događaj za glazbenu scenu grada i okolice. UC je do sada skromnu splitsku party ponudu obogatio za 20-ak partyja na Barbarincu, tzv. Island of love festivalom, a posebno su ponosni na dva Ego free festivala održana na Turskoj kuli. Premda se radi prvenstveno o zaljubljenicima u elektronsku glazbu, program će u 'Drvu' obuhvatiti široku paletu žanrova - publici sigurno neće ostati dužni - poručili su iz Underground Controla.

Cijeli program 'starog kluba novih vibracija', dodajmo, predstavit će sutra na konferenciji za novinare na Kopilici.

Vaša reakcija na temu