Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte novi Jolin spot sa sexy plesačicama

Pogledajte novi Jolin spot sa sexy plesačicama

Glazbu za pjesmu 'Najgori plan' potpisuje Pero Kozomara

Jole je objavio je novu pjesmu pod nazivom 'Najgori plan', a splitskom pjevaču su se u spotu Darija Radusina pridružile sexy plesačice plesne grupe First Entertainment. 

- Moj dragi kum Pero Kozomara, uz moje stalne autore i prijatelje Vjekoslavu i Tončija Huljića, nakon odlične pjesme 'Bailando solo', svoje autorske prste upleo je i u novu skladbu 'Najgori plan'. Ponosan sam na glazbu, tekst, produkciju, kompletno cijelu priču, ovo je jedna super moderna pjesma - rekao je Jole.

- Pjesma govori o muškarcu koji je razočaran u ljubav jer je ostavljen, te je mišljenja da će se sve riješiti ako izađe van i proveseli se s ekipom. Zato smo je i nazvali 'Najgori plan'. Vjerujem da će se pjesma svima svidjeti. Pjesmu zaraznih latino ritmova smo objavili taman s prvim znacima proljeća, ne bi li čim prije prizvali ljeto koje će opet biti radno, diljem cijele jadranske obale - dodao je.

Glazbu potpisuje Pero Kozomara, tekst Robert Pilepić, aranžman Leo Škaro, a produkciju Leo Škaro i Igor Ivanović.

Vaša reakcija na temu