Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com POHVALITE SE I OSVOJITE NAGRADU: Splitska pivovara je napravila pivo Punica, a mi tražimo najbolju punicu!

POHVALITE SE I OSVOJITE NAGRADU: Splitska pivovara je napravila pivo Punica, a mi tražimo najbolju punicu!

Čitatelji Dalmatinskog portala glasat će koja tri zeta će ulaskom u finale biti nagrađeni

Splitska LAB pivovara lansirala je na tržište pivo naziva 'Punica', a u suradnji s Dalmatinskim portalom traže najbolju punicu! Pošaljite nam na info@dalmatinskiportal.hr nekoliko rečenica o svojoj punici, koje će biti objavljene na Dalmatinskom portalu, a čitatelji će glasati koja tri zeta će ulaskom u finale biti nagrađeni s po gajbom LAB-ove Punice. Pa će moći nazdraviti s punicom s kojom se tako dobro slažu.

Bilo bi dobro da zetovi pošalju fotografiju s punicom, pa da i to bude objavljeno uz tekstić. Pobjednika u ovoj zafrkanciji odredit će gosti koji će na posebnom partyju odlučiti tko će između tri finalista odnijeti glavnu nagradu - bačvu Punice.

Naravno, svi koji žele sudjelovati u ovoj igri moraju poslati broj mobitela i imati dozvolu punice!

Vaša reakcija na temu