Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Popularna sarajevska komedija se vraća u Split

Popularna sarajevska komedija se vraća u Split

Hit Magacin Kabarea 'Prekvalifikovana' igra u subotu u Lori

Sezona popularnih komedija u splitskoj Lori nastavlja se u subotu, 3. veljače, gostovanjem još jednog regionalnog hita - 'Prekvalifikovana' sarajevskog Magacin Kabarea. Riječ je o jednom od najvećih hitova današnje sarajevske scene, kabare komediji za koju se u Sarajevu traži karta više. Nakon rasprodane izvedbe u listopadu u Lori kada su samo u tri dana ulaznice razgrabljene, predstava na radost svih ljubitelja sarajevskog humora vraća se u Split. 'Prekvalifikovana' je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava pronaći novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalificirana.

- Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan. Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru. U potrazi za novim poslom Rabija se nije libila aktivizma, umjetnosti, kulture i terorizma. U proteklih pet godina probala je aplicirati na svaki posao, ali svaki put bi imala uvijek isti problem koji i nosi ime ove predstave - stoji u opisu komedije.

Autorski tim čine Sanela Krsmanović, Emir Kapetanović i Dženan Medanović, za kostim je odgovorna Hana Sirćo, a za glazbu Haris Saračević.

Ulaznice za ovu hit komediju mogu se kupiti putem sustava Eventim (online i na svim kioscima Tiska te ostalim prodajnim mjestima Eventima). Od danas, 23. siječnja, karte se mogu kupiti i na blagajni dvorane Lora od 17 do 20 sati. Cijena ulaznice je 70 kuna.

Rezervacije se vrše na broj 095 527 1852, porukom na Facebook stranici ili na e-mail: komedija.u.lori@gmail.com.

Predstava, dodajmo, počinje u19 sati.

Vaša reakcija na temu