Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Porin se vraća u Split: Nigdje nam nije bilo tako lijepo!

Porin se vraća u Split: Nigdje nam nije bilo tako lijepo!

Ideja dodjele nagrade je da putuje po gradovima, najduže se odvijala u gradu pod Marjanom

Porin će se vrlo skoro vratiti u Split, u grad u kojemu se i najviše i zadržao. Potvrdio nam je to predsjednik Upravnog odbora prestižne glazbene nagrade Frano Đurović.

Ideja Porina jest da putuje po gradovima, a za narednu godinu su se odlučili za Rijeku, a važan razlog odaziva je skora titula Europske prijestolnice kulture. Na svemu doživljenom u Splitu Đurović se zahvalio gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari, priznajući da odluka nije laka.

- Odlazimo teška srca, ali odlazimo da se vratimo, nadamo se uskoro - napisao je. 

Donesena je odluka, kaže, ne laka, ali mišljenja su ipak ispravna te se zahvaljuje za predivne četiri godine u Splitu i doista neusporedivom domaćinstvu. 

- Nikad dosad se Porin nije toliko zadržao na jednom mjestu i nikad nam nije bilo tako ugodno i lijepo - naglasio je u pismu.

Imali su, istaknuo je, odličnu komunikaciju sa svim gradskim i županijskim institucijama, napravili su dosad najveći ulog u produkciju da bi zadovoljili zadane standarde jer su prepoznali monumentalnost dvorane u kojoj se odvijala manifestacija.

- To je bilo itekako zapaženo od strane javnosti, a osjetili smo i temperamentnost splitske publike koja je ispunjavala dvoranu. Drago nam je da je jubilarni 25. Porin održan upravo u Splitu, kao kruna četverogodišnjeg ciklusa - podvukao je uz najavu skorog povratka.

Vaša reakcija na temu