Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Dubravec Porsche Inter Auto Split: Osvojite desetodnevnu vožnju u našim najnovijim modelima!

Porsche Inter Auto Split: Osvojite desetodnevnu vožnju u našim najnovijim modelima!

Volkswagen Tiguan, Seat Ateca, Škoda Superb i Audi A3 izloženi su u City Centeru one

Povodom svog desetog jubileja, Porsche Inter Auto Split organizira brojne nagradne igre u znaku 'desetke', a izdvojimo poklanjanje automobila na korištenje deset dana te gratis servis za kupce automobila u ovom periodu. Više o rođendanskom slavlju i poklonima koje su pripremili popričali smo s Igorom Šabašovom, voditeljem prodaje.

- Naša podružnica u Splitu slavi 10. rođendan na lokaciji Salonitanska 13 u Solinu, a u City Centeru one smo izašli vanka kako bismo se približili kupcima. Ovih deset slavljeničkih dana, dajemo deset vozila na deset dana korištenja s punim tankom goriva. Svaka predbilježba za probnu vožnju donosi poklon iznenađenja, a za svaki sklopljeni ugovor o kupnji u ovih deset dana poklanjamo gratis prvi servis na vozilu - kazao nam je.

U trgovačkom centru City Center one izlažu najnovije modele Volkswagen Tiguan, Seat Ateca, Škoda Superb te jedno rabljeno vozilo iz svoje ponude.

- Izložili smo jedno od atraktivnijih vozila u našoj ponudi rabljenih vozila, Audi A3 limuzinu, star samo dvije godine, auto se prodaje uz garanciju po povoljnoj cijeni. Trenutačna akcija odnosi se za sve marke u našoj ponudi, a nudimo financiranje s 0% kamatom i plaćanjem u tri rate - kazao nam je Šabašov.

Porsche Inter Auto jedan je od najvećih trgovaca automobila s više od 150 podružnica u svijetu.

- Uz splitsku adresu, svoje poslovnice imamo u još dva hrvatska grada, Rijeci te dvije u Zagrebu. U svojoj ponudi imamo četiri marke vozila, osobna i gospodarska vozila Volkswagen, Seat, Škodu, ali i više od 500 rabljenih vozila kroz zasebni odjel Das Welt Auto.

Kad je u pitanju kupnja automobila, kako voditelj prodaje navodi, više ne vrijedi ona stara da su žene emocionalni kupci koji mogu mnogo toga zaboraviti zbog, recimo, privlačne boje karoserije.

- Iza nas je deset godina uspješnog rada te i dalje nastavljamo s već uhodanim načinom rada u odabiru novog ili rabljenog vozila, u servisiranju, održavanju i popravcima limenih ljubimca, te bilo kojoj vrsti usluge. Kao najveći prodajno-servisni centar automobila u Dalmaciji nudimo za svačiji ukus po nešto, a naše ljubazno i nadasve stručno i obrazovano osoblje ulaže sve svoje napore kako bi naši kupci i korisnici usluga otišli iznimno zadovoljni - zaključio je Šabašov te napomenuo kako rođendansko slavlje traje do nedjelje, a prijave za test vožnju i dalje se zaprimaju u City Centeru one ili u Porche Inter Autu.

Vaša reakcija na temu