Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poslušajte klapsku obradu pjesme 'Moja domovina'

Poslušajte klapsku obradu pjesme 'Moja domovina'

Našim novim spotom smo željeli još jednom pokazati koliko smo ponosni na sve prirodne i kulturne ljepote i znamenitosti naše Hrvatske

Povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske klapa 'Sveti Juraj' Hrvatske ratne mornarice je snimila spot za obradu pjesme 'Moja domovina'. Radi se o jednoj od najpoznatijih domoljubnih pjesama iz Domovinskog rata koju je početkom agresije na Hrvatsku snimio Band Aid, a koju u novom klapskom izdanju donosi mornarička klapa iz Splita u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.

- Našim novim spotom smo željeli još jednom pokazati koliko smo ponosni na sve prirodne i kulturne ljepote i znamenitosti naše domovine Hrvatske koja danas živi i raste u miru i slobodi. Hvala Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala entuzijazam i inicijativu nas hrvatskih mornara u želji da ovu pjesmu danas donesemo u novom kontekstu vremena u kojem sada živimo - izjavio je Marko Bralić, voditelj klape.

Aranžman za klapu 'Sveti Juraj' - HRM uz pratnju Simfonijskog puhačkog orkestra HV-a je napisao maestro Tomislav Uhlik.

Snimatelj klape je Tomislav Brandt, a montažer i režiser spota Igor Vitanović.

Vaša reakcija na temu