Poslušajte najnoviju pjesmu Lidije Bačić 'Glupacho moja'

Poslušajte najnoviju pjesmu Lidije Bačić 'Glupacho moja'

Ova je pjesma tako čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je - kazala je Lidija

Nova pjesma Lidije Bačić naziva 'Glupacho moja' u prvi tren ostavlja krivi dojam, ali nakon što je čujete u cijelosti bit će vam jasno da se zapravo radi o pjesmi ljubavne tematike. 

- Htjela sam pozitivnu pjesmu za ljetne dane koja govori o velikoj ljubavi, o idealnom paru i njihovoj sreći. U moru pjesama o alkoholu i preljubima, ova je pjesma tako čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je. Uvijek se u nas uvuče to zrno nedoumice kad želimo znati jel nas partner voli pa tražimo od njega potvrdu. Naslov je samo početak refrena koji morate čuti da bi shvatili kontekst pjesme - dodatno je objasnila Lidija.

Ako je suditi po prvim reakcijama, autori pjesme Fayo i Raay napisali su još jedan hit koji će vrlo brzo zaživjeti na radijskim top listama, a s novom pjesmom Lidija će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama 10.lipnja.

Redatelj najnovijeg Lidijinog spota 'Glupacho moja' je Darko Drinovac, jedan od najtraženijih redatelja spotova među pjevačicama. Iskusni redatelj igrao je na sigurno, Lidijin neosporan seksipil koji i u ovom spotu ostavlja bez daha. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare