Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstava 'Frozen: Zaleđeno kraljevstvo' u subotu u Splitu

Predstava 'Frozen: Zaleđeno kraljevstvo' u subotu u Splitu

Izvedbe u Lori počinju u 10, 11.30 i 13 sati, a Dalmatinski portal dijeli četiri ulaznice

Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena 'Snježna kraljica', Ljubomir Stanković napravio je dječju kazališnu predstavu 'Frozen: Zaleđeno kraljevstvo', trajanja 45 minuta, adaptiranu na hrvatski jezik. Redatelj i glumci odvode nas u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa, prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj. 'Frozen' ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre i plesa.

'Frozen: Zaleđeno kraljevstvo' imat će nekoliko izvedbi u Dalmaciji. Prva je u subotu, 10. prosinca, u Domu HV-a u splitskoj Lori s početkom u 10, 11.30 i 13 sati. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lore svaki dan od 15.30 do 19.30 sati te na kioscima Tiska i ostalim prodajnim mjestima sustava Eventim.hr.

Ista predstava održat će se  u nedjelju, 11. prosinca, s početkom u 11 sati u kino dvorani u Supetru, a ulaznice se prodaju na kiosku Tiska u trajektnoj luci i na blagajni do 10 sati. Isti dan s početkom u 17 predstava će se održati u Kneževom dvoru u Stonu, a karte se mogu kupiti od 16 na blagajni dvorane.

Dubrovčani će 'Frozen' moći pogledati u ponedjeljak, 12. prosinca, u tri izvedbe: u 16, 17.30 i 19 i to u kinu Sloboda. Ulaznice se također mogu kupiti u Tiskovim kioscima.

Valja napomenuti da će se predstave potkraj siječnja održati i u Metkoviću, Šibeniku, Zadru...

Za kraj spomenimo da Dalmatinski portal dijeli dva puta po dvije ulaznice za njihov nastup u Lori. Dvije karte za izvedbu u 10 sati osvojit će jedan čitatelj, kao i dvije karte za predstavu u 13 sati. Potrebno je samo poslati mail naslova 'Frozen' na info@dalmatinskiportal.hr. Imena dobitnika objavit ćemo tijekom dana.

Vaša reakcija na temu