Predstava 'Balkanski Sex i grad: Čipka i čokolada' igra u subotu u Lori, organizator se odlučio za dodatnu izvedbu

Predstava 'Balkanski Sex i grad: Čipka i čokolada' igra u subotu u Lori, organizator se odlučio za dodatnu izvedbu

Riječ je o autorskom djelu Stanka Holcera, nećaku legendarnog Hajdukovog igrača Dragana Holcera

Predstava 'Balkanski Sex i grad: Čipka i čokolada' igra u subotu, 17. ožujka, u splitskoj Lori u dva termina - 18 i 20 sati. Naime, prema riječima organizatora, odlučili su se za dvije izvedbe zbog velikog interesa.

Radi se o autorskom djelu Stanka Holcera, nećaku legendarnog Hajdukovog igrača Dragana Holcera, a u predstavi plavuša Čupka (Ana Ćuk / Katarina Korša) i  crnka Čarna (Jovana Jelovac Cavnić) kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim životnim iskustvima. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu. 

- Nasmijat ćete se uz uzbudljiv performans, koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sve one razmirice, preispitivanja i mirenja koja se događaju ljubavnim parovima . Po uzoru na prijateljice iz New Yorka u američkoj seriji 'Sex i grad', koje muke muče s muškarcima, i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš glumi lik zgodnog zavodnika, našeg Facu - poručili su organizatori.

Predstava traje 80 minuta, a ulaznice se po cijeni od 70 kuna se mogu kupiti  na blagajni dvorane (16 - 19), prodajnim mjesta eventim.hr, kioscima Tiska,  mjenjačnice Exclusive Change, Kompasu, Petrol benzinskim stanicama i na www.croatia-tickets.com.   

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare