Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Predstavljen časopis Apartman Plus: 'Malim iznajmljivačima želimo olakšati put do potrebnih informacija'

Predstavljen časopis Apartman Plus: 'Malim iznajmljivačima želimo olakšati put do potrebnih informacija'

Namijenjen je malim iznajmljivačima i svima koji to planiraju postati, a izdavat će se četiri puta godišnje

Tvrtka Interligo organizirala je promociju prvog časopisa 'Apartman plus', specijaliziranog za pružatelje ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu. Riječ je o časopisu koji će se izdavati četiri puta godišnje, po jednom za svako godišnje doba - ljeto, jesen, proljeće i zima.

Časopis je namijenjen malim iznajmljivačima i svima koji to planiraju postati, dok bi tekstovi unutar časopisa trebali olakšati poslovanje i bespotrebno lutanje u potrazi za točnim informacijama.

- Ovo je još jedan korak naprijed. Nakon edukacije malih iznajmljivača koju smo počeli prvi u Hrvatskoj, te kojom smo obuhvatili neposredno oko 3000 iznajmljivača, a posredno oko 5000, ponosan sam i sretan što je pokrenut još jedan ovakav projekt - kazao je Joško Stella, direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske.

Anamarija Cicarelli, direktorica Savjetovališta za obiteljski smještaj Interligo, otkrila je kako će se časopis distribuirati u cijeloj Hrvatskoj.

- Svi autori koji pišu u časopisu su više-manje suradnici s iznajmljivačkim iskustvom. Kao savjetovalište radimo već dugo vremena i želimo časopisom olakšati malim iznajmljivačima put do informacija, koje su im potrebne - kazala je Cicarelli.

Meri Čizmić Kraljević glavna je urednica časopisa Apartman plus...

- Već godinama Interligo radi edicije koje su pronašle svoje mjesto na policama malih iznajmljivača, pa nema sumnje da će i ovaj časopisa naići na svoju publiku. Iako sam glavni urednik, zapravo su glavni urednici svi oni mali iznajmljivači koji traže savjete, a odgovore mogu pronaći u ovom časopisu - zaključila je Čizmić.

Vaša reakcija na temu