Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Premijera opere 'Moć sudbine' odgađa se za 25. studenog

Premijera opere 'Moć sudbine' odgađa se za 25. studenog

Razlog odgode je zdravstveno stanje tenora Zorana Todorovicha koji tumači ulogu Don Alvara

Premijera Verdijeve opere 'Moć sudbine', koju je Opera Hrvatskog narodnog kazališta trebala premijerno izvesti 23. studenog odgađa se, pa će biti izvedena u subotu 25. studenog s početkom u 19.30 sati. Razlog odgode je zdravstveno stanje tenora Zorana Todorovicha koji tumači ulogu Don Alvara.

Ulaznice kupljene za izvedbu 23. studenog vrijedit će za subotnju izvedbu i nije ih potrebno mijenjati na blagajni. Baletna predstava 'East / West' koja je trebala igrati 25. studenog neće se održati u predviđenom terminu.

- Publici se ispričavamo zbog eventualnih neugodnosti koje je ova promjena izazvala i zahvaljujemo na razumijevanju - poručili su iz HNK Split.

Vaša reakcija na temu